Kënd i zgjerueshëm Avesta 2 | Vellea Home

Avesta 2

Kënd i zgjerueshëm , Koral , i majtë

160000 L
Ulje -33%
106899 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë

Dorëzim : 10 ditë

   Përmasa: L272 B199 H100 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 138/211 cm.

·         Bazament: susta zig zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Përparësi:  funskioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, jastëkë dhe mbështetëse të krahëve të rregullueshme, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Model Çmim për montim
Avesta 2 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni