Kënd i zgjerueshëm Avesta | Vellea Home

Avesta

Kënd i zgjerueshëm , Gri , i majtë

128800 L
104199 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L284 B166 H103.5 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 138/245 cm.

·         Bazamenti: susta zig-zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Përparësi: funksioni gjumë – nëndyshek i cili tërhiqet, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 180/85/101 cm., pesha 63,3 kg.

Paketa 2: 110/85/171 cm., pesha 31,2 kg.

Model Çmim për montim
Avesta 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni