Kënd i zgjerueshëm Arden + 2 pupa | Vellea Home

Arden

Kënd i zgjerueshëm + 2 pupa , Blu , i djathtë

67100 L
Ulje -28%
48200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Blu

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L254 B148 H44/81 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 135/195 cm.

·         Materiale ballore: tekstil poliestër

·         Tapiceria: bazamenti – susta zig zag, mbushje – shkumë poliuretan N2730, vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, novopanë

·         Përparësi: *funksioni krevat – tërhiqet dysheku poshtë divanit, *arkë – mekanizëm ngritës me sustë

Divani Arden është sygjerim super i përshtatshëm për hapësira të vogla ose të mesme. Ai është praktik, si përmasa dhe model optimalisht funksional, i cili do përmirësojë komfortin në përditshmërinë tuaj. Ai është i tapicuar me copë me cilësi të lartë si dhe shumë të qëndrueshme ndaj konsumimit – lëkurë eko dhe tekstil. Ato janë materiale elastike dhe të dendura dhe me sipërfaqe të këndshme në prekje. Tekstili ka sipërfaqe kadifeje të butë dhe të ndjeshme. Mbushja është e bërë nga materiale të buta dhe të dendura, të cilat janë të përshtatshme për tu përdorur përditë. Bazamenti me susta zig zag krijon elasticitet shtesë dhe në ulje. Divani Karo ka mekanizëm i cili tërheq dyshekun nga poshtë, i cili mbush hapësirën e uljes deri në hapësirë të një krevati.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 147/71/42 cm., pesha 53,5 kg.

Paketa 2: 148/72/43 cm., pesha 53,4 kg.

Paketa 3: 86/36/56 cm., pesha 20 kg.

Model Çmim për montim
Arden 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni