Kënd i zgjerueshëm Alen | Vellea Home

Alen

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri i errët

90100 L
Ulje -26%
66400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L239 В161 H85 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 139/197 cm.

·         Material ballor: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – rripa tapicerie, ndenjëse – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm N25, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *model universal, drejtimi majtas/djathtas vendoset kur montohet, *funksioni gjumë – tërhiqet dysheku nga poshtë divanit, *këllëfë me zinxhir, *sënduk– 1 copë

Divani Alen është një model i përshtatshëm për stilin tuaj të sofistikuar dhe për kërkesën tuaj për cilësi dhe komfort. Modeli ka një pamje magjepsëse dhe shumë elegante, e cila i jep interiorit klas dhe cilësi. Copa me të cilën është i tapicuar është material i butë dhe i lëmuar me sipërfaqe kadifeje. Ka një mbushje elastike prej shkumës poliuretan dhe vate, si dhe bazamenti është prej sustave zig zag prej çeliku. Në këtë mënyrë do të keni komfort optimal. Divani ka mekanizëm të futur për të nxjerrë dyshekun nga poshtë divanit dhe në këtë mënyrë siguron një hapësirë të madhe për të fjetur kurdo që ju të keni nevojë. Poshtë ndenjëses ka sënduk, e cila plotëson prakticitetin e modelit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 166/72/78 cm., pesha 39 kg.

Paketa 2: 133/92/76 cm., pesha 46 kg.

Paketa 3: 97/23/65 cm., pesha 8,5 kg.

Paketa 4: 97/23/65 cm., pesha 8,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni