Kënd i zgjerueshëm Akira | Vellea Home

Akira

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri , i djathtë

Kënd i zgjerueshëm Akira 1
Kënd i zgjerueshëm Akira 2
Kënd i zgjerueshëm Akira 3
Kënd i zgjerueshëm Akira 4
Kënd i zgjerueshëm Akira 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Akira 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Akira 3_thumb
Kënd i zgjerueshëm Akira 4_thumb
115999 L
Ulje -27%
83677 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L252 B168 H88 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/212 cm.

·         Bazament: susta zig zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, arkë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni