Divan Këndor i zgjerueshëm Boni | Vellea Home

Boni

Divan Këndor i zgjerueshëm , Gri

73699 L
51100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: Divan Këndor L190 B136 H47/87 cm., Divan: L240 B88 H87 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/198 cm.

·         Material ballor: poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament melaminë, mbushje – shkumë poliuretan T25/38 10cm.; vatë 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru, melaminë, melaminë e lustruar, MDF

·         Përparësi: *regjim divan, kolltuk i shtrirë, divan këndor, krevat tek/dopio, *2 copë sëndukë, *këllëfë të jastëkëve me zinxhir të cilët hiqen, *kurriz i tapicuar

Dizajni i divanit Boni bie në sy me funksionalitetin e tij modern dhe komfortin e papërshkrueshëm. Prakticiteti i jashtëzakonshëm i modelit duket në shumëllojshmërinë e konfigurimeve, të cilat krijohen kur ndahen pjesë të ndryshme. Modeli transformohet me lehtësi në divan, divan këndor, kolltuk i shtrirë i gjerë, krevat tek ose dopio. Divani Boni është e tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë me sipërfaqe të lëmuar dhe të lehtë për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 140/88/50 cm., pesha 34 kg.

Paketa 2: 120/70/50 cm., pesha 16 kg.

Paketa 3: 120/70/50 cm., pesha 16 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni