Karrige kompjuteri Torin | Vellea Home

Torin

Karrige kompjuteri

13000 L
10300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Karrige zyre Torin

·         Përmasa: L63 В62 H108/115 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë eko PU

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Rrotullim 3600

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm lëkundës Tilt me kyçje dhe rregullim të forcës të lëkundjes sipas peshës të trupit

·         Mbështetëse krahu me funskion

·         Lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë

Karrigia e zyrës Torin krijon komfort dhe atmosferë për punën e përditshme në zyrë. Modeli ka funksionalitet të shkëlqyer dhe siguron liri të lëvizjeve në pozicion të ulur, rregullim të lartësisë të ndenjëses, si dhe mbështetje të lëvizshme të krahëve. Karrigia Torin është e tapicuar me lëkurë eko dhe mbushje elastike, të cilat sigurojnë bazament të butë dhe komfort në ulje. Amortizatori me gaz lejon lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Me mekanizmin lëkundës rregullues sipas peshës mund të çliroheni për një pushim çlodhës. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Torin 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni