Karrige kompjuteri Rudi | Vellea Home

Rudi

Karrige kompjuteri , Bezhë e hapur

13499 L
10300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L63 В68 H111/118 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko; ngjyrë bezhë e hapur

·         Tapiceri: sfungjer, vatë, materiale tapicerie shtesë

·         Përparësi: rrotullim 3600; amortizator me gaz +/-80mm; bazament metalik krom; mbështetës krahu metalikë krom, të tapicuar; mbështetëse anësore ergonomike; mekanizëm relaksi të tipit “flutur”; lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë; rrota, të përshtatshme për dysheme të butë.

Individualiteti karakteristik dhe pamja luksoze e karriges të zyrës Rudi i japin vendin e merituar mes modeleve më elitare të katalogut tonë. Karrigia ka pamje të jashtëzakonshme të një etaloni klasik dhe modern për çdo zyrë moderne. Tapiceria e cilësisë më të lartë është e përpunuar me shkumë poliuretani të dendur dhe  lëkurë eko të butë dhe të këndshme në prekje me strukturë elastike. Kjo gjë garanton mirëmbajtjen e saj të lehtë dhe ruajtjen e pamjes të bukur madje dhe në përdorim të përditshëm për një kohë të gjatë. Mekanizmi për relaks i futur në bazament lejon mbështetje të ndenjëses në një pozicion çlodhës. Amortizatori me gaz lejon të zgjidhni lartësinë e nevojshme për ndenjësen, duke përdorur dorezën e pozicionuar anash. Karrigia Rudi dorëzohet në paketim të fortë dhe të rehatshëm për tu lëvizur me udhëzime të lehta montimi.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Rudi 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni