Karrige zyre Otos | Vellea Home

Otos

Karrige zyre , E zezë

15300 L
Ulje -40%
9199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige zyre Otos

·         Përmasa: L66 В56 H109/114 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë eko

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm butterfly

·         Mbështetës të cilët rregullohen në lartësi

·         Lëkurë eko me qëndrueshmëri ndaj konsumimit

Siguroni komfort dhe atmosferë për punën e përditshme në zyrë me karrigen moderne dhe plot stil Otos. Modeli ka tapiceri të butë dhe të rehatshme, mbështetje ergonomike për duart dhe shtyllën kurrizore, e cila siguron pozicionin e duhur të trupit gjatë punës. Lëkura eko është me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe mirëmbajtje të lehtë. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Në mekanizmin e futur butterfly mund të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni