Karrige kompjuteri Ned | Vellea Home

Ned

Karrige kompjuteri

10799 L
8500 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Karrige zyre menaxheri Ned

·         Përmasa: L59 В64H 115/125 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko

·         Ngjyrë: e zezë

·         Tapiceri: sfungjer, vatë, materiale tapicerie shtesë

·         Përparësi: rrotullim 3600, amortizator me gaz +/-100mm, mekanizëm lëkundës Tilt me kyçje dhe rregullim të forcës të lëkundjes sipas peshës, bazament kromi metalik, lëkurë eko elastike e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë, rrota, të përshtatshme për dysheme të butë

Për dinamikën në punë në zyrën bashkëkohore duhet karrige pune e fortë, komforte dhe e besueshme. Karrigia e zyrës Ned është model i cili u përgjigjet standarteve për ergonomi të shkëlqyer, me materiale cilësore dhe mirëmbajtje të lehtë. Modeli është me tapiceri të butë dhe elastike të përpunuar me materiale, cilësia e të cilave janë të përshtatura me ata që kërkojnë komfort të lartë. Lëkura eko e fortë dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit është material i këndshëm në prekje, i përshtatshëm për klimën në zyrë dhe nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Me mekanizmin lëkundës të rregullueshëm sipas peshës mund të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 69/29/60 cm.,pesha 13,300 kg.

Model Çmim për montim
Ned 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni