Karrige zyre Marvel | Vellea Home

Marvel

Karrige zyre , E zezë

22900 L
11400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige zyre për menaxher Marvel

·         Përmasa: L63 В70 H118/126 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë eko PU

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Rrotullim 3600

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm butterfly

·         Mbështetëse për krahët me tapiceri

·         Lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit dhe me mirëmbajtje të lehtë

Ndjeni mbështetje të vërtetë gjatë punës në zyrë me karrigen e zyrës elegant dhe ergonomike Marvel. Ka një tapiceri të butë dhe elastike që ofron rehati optimale, e mban trupin në një qëndrim korrekt dhe nuk pengon lirinë e lëvizjes. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Në mekanizmin e futur butterfly mund të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni