Karrige kompjuteri Arais II | Vellea Home

Arais

Karrige kompjuteri , bezhë

15999 L
11700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Karrigia e zyrës Arais do të rezultojë të jetë një xhevahir i vërtetë në çdo zyrë.
Karrigia e zyrës Arais ka përmasa të përgjithshme: 63x65x122
Thellësia e sediljes: 50 cm.
lartësia e sediljes: 49-58 cm.
Lartësia totale e karriges: 113-122 cm.
Gjerësia totale e karriges (përfshirë mbështetëset e krahëve): 63 cm.
Tapiceri: eko lëkurë
ngjyra: bezhë
pajisur me mbështetëse krahësh të tapicuara, amortizator gazi dhe rrota
Ndryshe nga arredimi i një shtëpie, zgjedhja e mobiljeve për vendin e punës ndonjëherë mund të jetë mjaft e paparashikueshme. Rritja e një kompanie ose zhvendosja në një zyrë të re janë ngjarje që lidhen me zgjedhjen e seksioneve, tavolinave dhe sigurisht karrigeve të zyrës. Për t'u siguruar që keni bërë zgjedhjen e duhur, kërkoni modele që janë të rehatshme, funksionale dhe mjaft elegant - njësoj si kjo ofertë. Karrigia e zyrës Arais ka një mbështetëse ergonomike, të bërë në një dizajn elegant me qepje që kanë jo vetëm një funksion dekorativ, por gjithashtu predispozojnë për një pozicion të duhur ulur dhe mbështetjen e shtyllës kurrizore gjatë procesit të punës, një ndenjëse të rehatshme dhe një mekanizëm gazi që mundëson rregullimin e lartësisë deri në 10 cm E punuar me eko-lëkurë bezhë do të rezultojë një xhevahir i vërtetë në ambientin e punës.

Model Çmim për montim
Arais 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni