Karrige Udi V | Vellea Home

Udi V

Karrige , E zezë

4099 L
Ulje -43%
2299 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

·         Përmasa:  L42 B43 H84 cm.

·         Konstrukti:

-          Polipropilen

-          Dru masiv

-          Çelik

Është bërë nga materiale të cilësisë së lartë që arrijnë një pamje spektakolare dhe cilësi të patëmetë. Sedilja është prej polipropileni, një material polimer me rezistencë të lartë në tërheqje, peshë të ulët dhe rezistencë jashtëzakonisht të lartë ndaj kimikateve. Sipërfaqja është e lëmuar dhe e lehtë për tu mirëmbajtur. Baza është një zgjidhje ndërtimi jo standarde, duke i dhënë karriges një pamje origjinale dhe plot stil.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni