Karrige trapezarie Veko | Vellea Home

Veko

Karrige trapezarie , arrë me ndenjëse bezhë

4500 L
3700 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 30 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplekt prej 2 copësh
Përmasa:
L40 B51 H94.5 cm.
Konstrukt: dru ahu me shtresa dhe masiv
*mbulesë ngjyrë arrë
Ndenjëse: bazament i fortë me sfungjer dhe tekstil ngjyrë bezhë

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesa.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1
Paketa 1: 59,5/42/96,5 cm., pesha 11,7 kg.    

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni