Karrige trapezarie Veko, Veko, Qershi me ndenjëse bezhë | Vellea Home
Veko

Karrige trapezarie , Qershi me ndenjëse bezhë

Karrige trapezarie Veko 1
Karrige trapezarie Veko 2
Karrige trapezarie Veko 1_thumb
Karrige trapezarie Veko 2_thumb
4510 L
3646 L/cop.*
*Me kartë VelleaHome

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa:  L40 B51 H94.5 cm.

·         Konstrukti: dru masiv ahu

·         Ndenjësja: bazë e fortë me sfungjer

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave:1

Paketa 1: 59.5/42/96.5 cm., pesha 11,7 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni