Karrige trapezarie Remon | Vellea Home

Remon

Karrige trapezarie , E bardhë me ndenjëse bezhë

Karrige trapezarie Remon 1
Karrige trapezarie Remon 2
Karrige trapezarie Remon 3
Karrige trapezarie Remon 4
Karrige trapezarie Remon 1_thumb
Karrige trapezarie Remon 2_thumb
Karrige trapezarie Remon 3_thumb
Karrige trapezarie Remon 4_thumb
7663 L
6304 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L48.5 B45 H87  cm.

·         Konstrukti: dru ahu masiv

·         Ndenjësja: bazë e fortë me sfungjer dhe tekstil

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave:1

Paketa 1: 60/46.5/91cm., pesha 10.3 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni