Karrige trapezarie Oliver, Oliver, venge me ndenjëse kafe | Vellea Home
Oliver

Karrige trapezarie , venge me ndenjëse kafe

Karrige trapezarie Oliver 1
Karrige trapezarie Oliver 2
Karrige trapezarie Oliver 3
Karrige trapezarie Oliver 4
Karrige trapezarie Oliver 1_thumb
Karrige trapezarie Oliver 2_thumb
Karrige trapezarie Oliver 3_thumb
Karrige trapezarie Oliver 4_thumb
4696 L
3769 L/cop.*
*Me kartë VelleaHome

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

Përmasa: L53 B44 H92 cm.
Konstrukt: dru ahu me shtresa dhe masiv
*mbulesë ngjyrë venge
Ndenjëse: bazament i fortë me sfungjer dhe tekstil ngjyrë kafe  

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 63/45,5/93 cm., pesha 12 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni