Karrige trapezarie Neoron, Neoron, gri e hapur + lëkurë e zezë | Vellea Home
Neoron

Karrige trapezarie , gri e hapur + lëkurë e zezë

Karrige trapezarie Neoron 1
Karrige trapezarie Neoron 2
Karrige trapezarie Neoron 3
Karrige trapezarie Neoron 4
Karrige trapezarie Neoron 5
Karrige trapezarie Neoron 1_thumb
Karrige trapezarie Neoron 2_thumb
Karrige trapezarie Neoron 3_thumb
Karrige trapezarie Neoron 4_thumb
Karrige trapezarie Neoron 5_thumb
7416 L
5809 L/cop.*
*Me kartë VelleaHome

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L52 B52 H89 cm.
Materiale: tekstil, lëkurë eko, këmbë metalike

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 70/70/58 cm., pesha 30,5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni