Karrige trapezarie Morin, Morin, e zezë | Vellea Home
Morin

Karrige trapezarie , e zezë

Karrige trapezarie Morin 1
Karrige trapezarie Morin 1_thumb
7416 L
Ulje -30%
5191 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L48 B43 H87 cm.  
Material i korpusit: masiv, PVC

Lloj i copës: lëkurë eko

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni