Karrige trapezarie Monik | Vellea Home

Monik

Karrige trapezarie , Venge me ndenjëse bezhë

11700 L
Ulje -31%
7999 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa:  L43 B44.5 H88 cm.

·         Materiale:

-          Dru masiv ahu

-          Ndenjësja: bazë e fortë me sfungjer dhe tekstil

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave:1

Paketa 1: 43/71/95 cm., pesha 12 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni