Karrige trapezarie Feniks, Feniks, Bezhë | Vellea Home
Feniks

Karrige trapezarie , Bezhë

Karrige trapezarie Feniks 1
Karrige trapezarie Feniks 1_thumb
6798 L
Ulje -30%
4696 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L55 B42 H95 cm.

·         Këmbët: krom

·         Ndenjëse/mbështetëse: lëkurë eko

·         Mbushja: Shkumë poliuretani

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 103/46.5/71.5 cm., pesha 19.5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni