Karrige trapezarie Elido | Vellea Home

Elido

Karrige trapezarie , Ahu me ndenjëse gri

6900 L
Ulje -38%
4200 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

    Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

    Dimensionet: - L43 W53 H45-91 cm.

   Ndërtimi: - dru ahu i fortë dhe me shtresa

    Vendi: - poliester tekstili - mbushje - shkumë poliuretani T20

 

Karrigia Elido është prej druri të fortë dhe të shtresuar të cilësisë së lartë ahu. Konstruksioni i modelit ka një linjë të lehtë dhe moderne, e cila i jep individualitet dhe një karakter shik karriges së trapezarisë. Sedilja është e veshur me një damask të butë dhe të këndshëm në prekje, rezistente ndaj konsumit. Fortësia e lartë dhe qëndrueshmëria e drurit të ahut i japin karriges qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj ngarkesës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 94/67/43 cm., pesha 11 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni