Karrige trapezarie Astin | Vellea Home

Astin

Karrige trapezarie , Dru ahu me ndenjëse kafe

Karrige trapezarie Astin 1
Karrige trapezarie Astin 1_thumb
4882 L
4078 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa: L39 B44 H92 cm.

·         Konstrukti: dru ahu masiv

       *mbulesë ngjyrë ahu

·         Ndenjëse: bazë e fortë me sfungjer dhe tekstil ngjyrë kafe

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave:1

Paketa 1: 59/42/96cm., pesha 11,1 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni