Karrige trapezarie Arlen | Vellea Home

Arlen

Karrige trapezarie , Gri e errët

Karrige trapezarie Arlen 1
Karrige trapezarie Arlen 2
Karrige trapezarie Arlen 3
Karrige trapezarie Arlen 4
Karrige trapezarie Arlen 1_thumb
Karrige trapezarie Arlen 2_thumb
Karrige trapezarie Arlen 3_thumb
Karrige trapezarie Arlen 4_thumb
8095 L
5562 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·        Përmasa: L47 B55 H85 cm.
Materiale: tekstil, këmbë metalike

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 70/67/52,5 cm., pesha 27,6 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni