Karrige trapezarie Ardon | Vellea Home

Ardon

Karrige trapezarie , qershi me ndenjëse bezhë

Karrige trapezarie Ardon 1
Karrige trapezarie Ardon 2
Karrige trapezarie Ardon 1_thumb
Karrige trapezarie Ardon 2_thumb
4882 L
4078 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

Përmasa: L50 B40 H92 cm.
Konstrukt: dru ahu masiv, dru ahu me shtresa
*mbulesë ngjyrë qershi

Ndenjëse: bazament i fortë me sfungjer dhe tekstil ngjyrë bezhë

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 60,5/42/94 cm., pesha 12,1 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni