Karrige trapezarie Amaro, Amaro, Arrë me ndenjëse bezhë | Vellea Home
Amaro

Karrige trapezarie , Arrë me ndenjëse bezhë

Karrige trapezarie Amaro 1
Karrige trapezarie Amaro 2
Karrige trapezarie Amaro 1_thumb
Karrige trapezarie Amaro 2_thumb
7291 L
Ulje -29%
5128 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa:  L53 B45 H88 cm.

·         Materialet:

-          Dru masiv ahu

-          Bazë e fortë me sfungjer dhe tekstil

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Numri i paketave:1

Paketa 1: 67/47/99cm., pesha 14.3 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni