Karrige relax Kruz | Vellea Home

Cruise

Karrige relax , e zezë

59899 L
46699 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

e zezë

Dorëzim : 7 ditë

Përmasa: L77 В80 H84/101 cm.
Kur është e hapur: 77/139 cm
Material ballor: lëkurë eko, ngjyrë e zezë
Tapiceri: sfungjer, vatë, materiale tapicerie shtesë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni