Karrige Presian II | Vellea Home

Presian

Karrige trapezarie , Bezhë

7200 L
5599 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa: L45,5 B41,5 H44/96 cm.

·         Materialet:

-          Lëkurë eko

-          Këmbët: duroplast masiv

Ndenjësja është prej lëkure eko në ngjyrë bezhë - është e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe rezistente ndaj përdorimit afatgjatë. Kombinimi me kontrast është kërkuar prej vitesh dhe jo pak propozime mbështeten tek ai. Këtë herë, megjithatë, ne jemi të kënaqur të ofrojmë një ngjyrim të ndryshëm. Është midis konstruksionit prej duroplastit shumë të errët, pothuajse të zezë dhe lëkurës me ngjyrë bezhë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Kompleti: Numri i paketave: 1

Paketa 1: 98/44/25 cm., pesha 12 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni