Karrige për fëmijë Iris, Iris, paris | Vellea Home
Iris

Karrige për fëmijë , paris

Karrige për fëmijë Iris 1
Karrige për fëmijë Iris 1_thumb
14770 L
Ulje -30%
10321 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L41 B49 H92-102 cm.
Materiale: lëkurë eko, copë membranë, krom

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni