Karrige për fëmijë Iris | Vellea Home

Iris

Karrige për fëmijë , pillangó

14700 L
Ulje -23%
11200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L41 B49 H92-102 cm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni