Karrige Migel III, Migel III, jeshile e hapur | Vellea Home
Migel III

Karrige trapezarie , jeshile e hapur

Karrige Migel III 1
Karrige Migel III 2
Karrige Migel III 3
Karrige Migel III 1_thumb
Karrige Migel III 2_thumb
Karrige Migel III 3_thumb
4201 L
Ulje -26%
3090 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë.

·         Përmasa: L45 B56 H87 cm.

·         Materialet:

-          Dru me shtresa

-          Çelik me sipërfaqe PVC

-          Tekstil poliester

-          Sfungjer poliuretan

Modeli ka një strukturë elegante të lehtë, por të fortë prej metali dhe druri me shtresa. Ndenjësja dhe mbështetësja kanë një formë të përbashkët me ergonomi të shkëlqyer, duke siguruar qëndrueshmëri dhe rehati. Karrigia është e veshur me tekstil - material i fortë dhe rezistent ndaj konsumit dhe mirëmbajtjes.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 61/61/56 cm., pesha 19,90 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni