Karrige Migel III, Migel III, bezhë | Vellea Home
Migel III

Karrige trapezarie , bezhë

Karrige Migel III 1
Karrige Migel III 2
Karrige Migel III 3
Karrige Migel III 1_thumb
Karrige Migel III 2_thumb
Karrige Migel III 3_thumb
4201 L
3769 L/cop.*
*Me kartë VelleaHome

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige trapezarie Migel
Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 cop.
Përmasa:
L45 B56 H87 cm.
Konstrukt: dru me shtresa
Këmbë: çelik me mbulesë PVC me teksturë druri
Ndenjëse/mbështetëse: material ballor – tekstil poliestër
Mbushje: shkumë poliuretani
Modeli ka konstrukt elegant, të lehtë por të fortë prej metali dhe druri me shtresa. Ndenjësja dhe mbështetësja janë një formë e përbashkët me ergonomi të shkëlqyer, e cila siguron stabilitet dhe komfort. Karrigia është e tapicuar me tekstil – material i fortë dhe i qëndrueshëm ndaj konsumimit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 61/61/56 cm., pesha 19,900 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni