Karrige Konrad | Vellea Home

Konrad

Karrige , kapuçino

Karrige Konrad 1
Karrige Konrad 1_thumb
8404 L
6982 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige trapezarie Konrad
Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë

Përmasa: L43 B55,5 H109 cm.
Konstrukti: këmbë çelik krom
Ndenjëse/mbështetëse: material ballor – lëkurë eko
Mbushje: shkumë poliuretan

Karrigia Konrad jep përgjigje pyetjeve, si duhet të duket karrigia moderne e trapezarisë. Stili i tij karakteristik jep komfort të papërshkrueshëm dhe luks. Karrigia është e përpunuar me materiale të cilësisë së lartë – lëkurë eko dhe çelik. Lëkura ka strukturë elastike dhe sipërfaqe të lëmuar. Ajo është material i qëndrueshëm ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë. Bazamenti prej çeliku garanton siguri dhe qëndrueshmëri ndaj ngarkesave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso, KA MUNDËSI TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 87/58/45 cm., pesha 37,100 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni