Karrige bari Rimo | Vellea Home

Rimo

Karrige bari , E zezë

Karrige bari Rimo 1
Karrige bari Rimo 1_thumb
6736 L
5623 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L44 B38 H68-89 cm.

·         Materiale:

-          Metal

-          PVC

·         Përparësitë: mbështetëse këmbësh

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni