Karrige Atol III | Vellea Home

Atol III

Karrige , E bardhë

7399 L
4300 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë.

·         Përmasa: L44 B39 H85 cm.

·         Material:

-          Dru masiv

-          Këmbë çeliku

-          Lëkurë eko

-          Sfungjer poliuretani

Karrigia Atol ka një dizajn origjinal dhe elegant që i jep një individualitet dhe hijeshi karakteristik dhomës moderne të trapezarisë. Karrigia ka një bazë spektakolare prej çeliku dhe druri të ngurtë, me forcë dhe rezistencë të shkëlqyer në përdorim normal. Sedilja dhe mbështetësja kanë një formë të përbashkët me ergonomi që siguron stabilitet dhe rehati. Është i veshur me lëkurë eko - një material elastik dhe rezistent ndaj konsumit me mirëmbajtje të lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni