Karrige Apollo Lux | Vellea Home

Apollo Luks

Karrige , E bardhë

4200 L
Ulje -22%
3199 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë

·         Përmasa:  L41 B50 H97 cm.

·         Konstrukti:

-          Krom

-          Ndenjëse mbështetëse: lëkurë eko

Oferta këtë herë është një set me 4 karrige trapezarie. Është komode, duket me stil dhe do të jetë theksi i vërtetë që kërkoni. Lëkura eko në mbështetësen dhe sediljen garanton mirëmbajtje dhe qëndrueshmëri të lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. .

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni