Kanape Princess II | Vellea Home

Princess II

Divan Kanape i zgjerueshëm , Kaf i errët + lëkurë e bardhë

59800 L
48300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L240 B95 H40/85 cm.

·         Hapësira për të fjetur: 123/180 cm.

·         Këmbët: plastike

·         Mekanizëm për krevat: Klik-Klak

·         Sënduk për mbulesa dhe çarçafë

·         2 copë jastëkë me këllëfë që hiqen

·         Materiale: ndenjëse dhe mbështetëse – copë tekstil jo i endur – Soho, korpus – lëkurë eko, mbërthime(gozhda, kapëse, vidha, mentesha), fazar, melaminë (cilësi e parë)

·         VËMENDJE! Kanapeja ka më shumë mundësi të dëmtohet gjatë transportit ose kur lëvizet nëpër shkallë. Të gjithë klientëve u bëhet thirrje të kenë kujdes kur ta transportojnë ose ta zhvendosin.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 247/82/81 cm., pesha 63 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni