Kanape Kеri 2, Keri 2, Gri | Vellea Home
Keri 2

Divan Kanape Klik-Klak i zgjerueshëm , Gri

Kanape Kеri 2 1
Kanape Kеri 2 2
Kanape Kеri 2 3
Kanape Kеri 2 4
Kanape Kеri 2 5
Kanape Kеri 2 6
Kanape Kеri 2 1_thumb
Kanape Kеri 2 2_thumb
Kanape Kеri 2 3_thumb
Kanape Kеri 2 4_thumb
Kanape Kеri 2 5_thumb
Kanape Kеri 2 6_thumb
28675 L
22927 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

-          Përmasa: L170 B77 H73 cm

-          Material i korpusit: dru masiv, kompensatë

-          Lloji i copës: tekstil

-          Mekanizëm: mekanizëm zgjatues

-          Bazament i ndenjëses: Susta Zig Zag

-          Mbushje: Shkumë poliuretani, vatë poliestër

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuarа për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 170/96/17 cm. , pesha 24 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni