Kanape e zgjerueshme Noris | Vellea Home

Noris

Kanape e zgjerueshme , Jeshile

90100 L
Ulje -42%
51900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L227 B86 H70 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 135/190 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – melaminë, masiv, ndenjëse – shkumë poliuretan 3033 – 12 cm.

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksion krevat – ulje e mbështetëses dhe tërheqje e ndenjëses, *sënduk, *këllëfë me zinxhir të cilët hiqen

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 191/89/47 cm., pesha 60 kg.

Paketa 2: 88/61/35 cm., pesha 21 kg.

Paketa 3: 65/73/43 cm., pesha 5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni