Kanape e zgjerueshme Melvin | Vellea Home

Melvin

Kanape e zgjerueshme me mbështetëse krahu me rafte , Bezhë e errët

Kanape e zgjerueshme Melvin 1
Kanape e zgjerueshme Melvin 2
Kanape e zgjerueshme Melvin 3
Kanape e zgjerueshme Melvin 4
Kanape e zgjerueshme Melvin 5
Kanape e zgjerueshme Melvin 6
Kanape e zgjerueshme Melvin 7
Kanape e zgjerueshme Melvin 1_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 2_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 3_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 4_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 5_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 6_thumb
Kanape e zgjerueshme Melvin 7_thumb
70761 L
57721 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L227 B93 H68 cm.

·         Materiali i korpusit: melaminë, melaminë i laminuar, MDF, dru masiv.

·         Lloji i copës: tekstil

·         Mekanizmi: mekanizëm i zgjerueshëm

·         Bazamenti i ndenjëses: melaminë

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Hapësirë për të fjetur:135/180 cm

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 180/75/44 cm., pesha 44 kg.

Paketa 2: 180/63/17 cm., pesha 30 kg.

Paketa 3: 88/56/23 cm., pesha 16 kg.

Paketa 4: 88/56/23 cm., pesha 10 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni