Kanape e zgjerueshme Kira | Vellea Home

Kiyra

Kanape e zgjerueshme , Gri

46399 L
Ulje -26%
34000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L193 B94 H38/70 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/193 cm.

·         Tapiceria: paketë sustash bonell, vatë, materiale shtesë tapicerie.

·         Materiali ballor: tekstil lloj pellushi Soho

·         Ngjyra në kombinimet e treguara

·         Këmbët: 2 copë krom, rrota

·         *Jastëkë: 2 copë për tu mbështetur + 2 copë anësorë

·         Numri i paketave : 2 copë

·         Përparësi: *1 sënduk, *shndërrohet në krevat, *2 jastëkë të mëdhenj dhe 2 jastëkë të vegjël, me këllëfë me zinxhir të cilët hiqen.

Divani Kira mund të transformohet në krevat në mënyrë të lehtë dhe të rehatshme, dhe nga ana tjetër garanton përdorim jetëgjatë dhe pa problem të këtij modeli. Vetëm me një lëvizje tërhiqni përpara pjesën e ndenjëses, dhe me lëvizjen e dytë ulni mbështetësen derisa të nivelohet me ndenjësen. Në këtë mënyrë, kurdo që të jetë e nevojshme divani mund të kthehet në në një krevat shtesë shumë të rehatshëm me hapësirë 140/190 cm. Hapësira shtesë për të vendosur sende të tjera asnjëherë nuk është e tepërt, prandaj dhe ne kemi vendosur dhe arkë për mbulesë ose çarçafë, të cilën të mund të gjenden në vend të askesueshëm. Divan Kira është i tapicuar me pëlhurë pellushi të butë dhe të këndshme në prekje me tregues të shkëlqyer për qëndrueshmëri ndaj konsumimit dhe qëndrueshmëri të ngjyrave. Bazamenti i tapicerisë të ndenjëses është i formuar nga paketa e sustave bonell, keçe dhe vatë, si dhe nga materiale të cilat ndërtojnë strukturën e rehatshme dhe komforte të dyshekut. Modeli ofrohet me dy jastëkë mbështetës dhe dy jastëkë anësorë. Në mënyrë që të mund të hapet normalisht, mbështetësja e kanapesë duhet të jetë jo më pak se 20 cm. larg murit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë .

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 194/87/42 cm., pesha 44,1 kg.

Paketa 2: 194/73/39 cm., pesha 26,3 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni