Kanape Daril, Daril, Gri | Vellea Home
Daril

Kanape , Gri , i djathtë

Kanape Daril 1
Kanape Daril 2
Kanape Daril 3
Kanape Daril 4
Kanape Daril 5
Kanape Daril 6
Kanape Daril 7
Kanape Daril 8
Kanape Daril 1_thumb
Kanape Daril 2_thumb
Kanape Daril 3_thumb
Kanape Daril 4_thumb
Kanape Daril 5_thumb
Kanape Daril 6_thumb
Kanape Daril 7_thumb
Kanape Daril 8_thumb
55126 L
44248 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L161 B72 H78.5/42.5 cm.

·         Materiali i korpusit: melaminë, NTF, metal

·         Lloji i copës: tekstil

·         Bazamenti i ndenjëses: melaminë, susta ZIG-ZAG

·         Mbushje: shkumë poliuretan N2730, vatë poliestre

·         Përparësi: *arkë – 1 copë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Në çmimin e artikullit nuk futet montimi, vlera e të cilit është e treguar në kategorinë Shërbime nga menuja.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 192/70/38 cm., pesha 46,5 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni