Divan i zgjerueshëm Bali | Vellea Home

Bali

Divan i zgjerueshëm , Blu

69800 L
48100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Blu

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L208 B91 H65-78 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 110/190 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – susta Zig-Zag, rripa tapicerie, ndenjëse/mbështetëse – shkumë poliuretan

·         Konstrukt: dru masiv, melaminë, MDF

·         Përparësi: *funksion krevat – Klik-Klak, *sënduk

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 191/91/78 cm., pesha 51 kg.

Paketa 2: 93/51/15 cm., pesha 18 kg.

Model Çmim për montim
Bali 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni