Divan Aida | Vellea Home

Aida

Divan , Kafe

52299 L
Ulje -44%
28999 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

  • Përmasa: L185 B83 H92 cm.
  • Hapësirë për të fjetur: 132/185 cm.
  • Materiali ballor: poliestër, seria Sahara
  • Tapiceria/mbushje: bazament melaminë, mbushje-shkumë poliuretani N3033S – 12cm, vatë silikoni 500 gr.
  • Konstrukti: dru, melaminë
  • Përparësi: *funksion krevat – tërhiqet ndenjësia, bie mbështetësja, *këllëfë me zinxhir të cilët hiqen

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 188/84/69 cm., pesha 66 kg.

Model Çmim për montim
Aida 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni