Jastëk Silver Sense 50/70 | Vellea Home

Silver Sense

Jastëk 50/70

1900 L
Ulje -21%
1500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

·         Jastëk Silver Sense 50/70
Siguron mbështetje komforte dhe ruan formën e tij me kalimin e kohës.
Mbushje voluminoze, e cila përshtatet lehtë me formën e qafës dhe të kokës, pa i dhënë ndjesi tensioni.
Këllëfi prej tekstili me frymëmarrje Silver Care, me fije argjendi të endura, të cilat kanë efekt antibakterial dhe antiseptik.
Linja 3D anësore me frymëmarrje, të cilat ndihmojnë për qarkullimin e ajrit në bërthamën e jastëkut.
Përmasa: 50/70 cm.
Paketimi: çantë plastike me stil

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të jastëkut.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 50/70/20 cm., pesha 0,85 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni