Jastëk Memory Push 50/70 | Vellea Home

Memory

Jastëk 50/70

988 L
742 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

Jastëk Memory Push 50/70
-Push prej shkume memory – 50%
-Push me shkumë poliuretan – 50%

-Cilësi: antistatik, i përshkrueshëm nga ajri, formë e përshtatur anatomikisht, e qëndrueshme ndaj vjetërsimit, këllëf me tegel prej cope pambuku fine.
Pesha: 1 kg.
Përmasa: 50/70 cm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (50/70)
Paketa 1: 50/70/12 cm., pesha 1,2 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni