Jastëk Aloe Dream 50/70, Aloe Dream | Vellea Home
Aloe Dream

Jastëk 50/70

Jastëk Aloe Dream 50/70 1
Jastëk Aloe Dream 50/70 1_thumb
988 L
742 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

Jastëk Aloe Dream 50/70
Produkti është i çertifikuar sipas OEKO TEX 100
I rehatshëm për çdo lloj poze gjumi
I butë dhe i rehatshëm – mbulesa është e përpunuar me mikrofibër të butë, jashtëzakonisht i këndshëm në prekje.
Struktura e mbushjes rregullon qarkullimin e ajrit, në mënyrë që të evitohet mbledhje e nxehtësisë dhe djersitje e panevojshme. I qëndureshëm ndaj konsumimit.
Mbulesa: 100% poliestër, copë mikrofibër
Aloe e pasur me ekstraktin e Aloe veras i cili e bën jastëkun shumë të këndshëm në prekje dhe gjithashtu e mban të freskët; tegel me vatë poliestre
Mbushje: mbushje voluminoze me copëza shkume
Përmasa: 50/70 cm.
Paketimi: çantë plastike
Vëmendje!
Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.
Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të jastëkut.
Numri i paketave: 1
Paketa 1: 50/70/20 cm., pesha 0,7 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni