Garderob Loksa | Vellea Home

Loxa

Garderob Loksa , Pishë andersen + lis grandson

Garderob Loksa 1
Garderob Loksa 2
Garderob Loksa 3
Garderob Loksa 4
Garderob Loksa 5
Garderob Loksa 1_thumb
Garderob Loksa 2_thumb
Garderob Loksa 3_thumb
Garderob Loksa 4_thumb
Garderob Loksa 5_thumb
35350 L
29911 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L102 B57 H201 cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Përparësi: mbyllje e butë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin  e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa  1: 116/59/7 cm., pesha 22,4 kg.

Paketa  2: 204/60/4 cm., pesha 28,8 kg.

Paketa  3: 197/47/4 cm., pesha 12,6 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni