Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140, Suncho, 70/140 | Vellea Home
Suncho

70/140, i dyanshëm , 70/140

Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 1
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 2
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 3
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 4
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 1_thumb
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 2_thumb
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 3_thumb
Dyshek Suncho, i dyanshëm 70/140 4_thumb
15079 L
9703 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Përmasa: 70/140/9 cm.

Përbërje e dyshekut: copë për fëmijë me tegel, shkumë elastike

Dysheku i dyanshëm për fëmijë Suncho është i përpunuar me shkumë elastike, struktura e të cilës ajroset dhe lejon qarkullim të lirë të ajrit dhe freski të dyshekut. Përmban karakteristika ortopedike shumë të mira, të cilat sigurojnë mbështetjen e duhur për shtyllën kurrizore të fëmijës dhe garantojnë çlodhje të plotë të trupit. Dysheku Suncho ofrohet me këllëfë të cilët hiqen me zinxhir dhe janë të lehtë për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (70/140)

Paketa 1: 70/140/9 cm., pesha 9.2 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni