Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200, Silver Favoritе | Vellea Home
Silver Favoritе

120/200, i dyanshëm

Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 1
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 2
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 3
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 4
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 1_thumb
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 2_thumb
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 3_thumb
Dyshek Silver Favorite, i dyanshëm 120/200 4_thumb
36832 L
22000 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut 19 cm

·         Materiale: copë e veçantë antibakteriale me fije argjendi, bërthamë prej sustash multi pocket, shtresë prej shkumë poliuretan elastike, qepje me push memory,

·         Karakteristika të tekstilit: antialergjen natyral, siguron mjedis alergjik për gjumë, veprim antibakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të këqija, antistatik natyral

Harroni diskomfortin dhe netët pa gjumë! Njihuni me teknologjinë ortopedike më të mirë  për gjumë, në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur. Bërthama e dyshekut Silver Favorite është Multi Poket Spring System, dy herë më shumë pika mbështetëse prej sustave pocket – 406 copë/m2. Bazamenti unik ofron mbështetjen më të mirë të mundshme për trupin në çdo moment, në të gjithë hapësirën e dyshekut dhe jep një ndjesi të pakrahasueshme komforti.  Përveç ortopedisë perfekte, dyshekët e koleksionit sigurojnë dhe anatomi të shkëlqyer – ndjesi komforti individuale te secili prej tyre. Shtresat plotësuese prej poliuretani, si dhe qepja e pasur me push memory, krijojnë një shtresë të sipërme elastike, e cila adaptohet ndaj formave të trupit. Shtresat shtesë prej shkume dhe sistemi ortopedik unik poket, garantojnë pozicionin e duhur të shtyllës kurrizore gjatë gjumit dhe çlodhje relaksuese të trupit pa kufizuar lëvizjen e tij. Dysheku Silver Favorit është i veshur plotësisht me këllëf prej cope antibakteriale luksoze, e cila përbëhet nga fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim antibakterial për një kohë të gjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave të këqija.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Silver Favorite ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (120/200)

Paketa 1: 120/40/40 cm., pesha 24.9 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni